Den nemmeste måde at gøre 1 millioner dollars i aktiemarkedet

Tilsluttes et dynamisk netværk af oplysninger, mennesker og ideer, Bloomberg beslutningstagere, hurtigt og præcist leverer business og finansielle oplysninger, nyheder og indsigt i hele verden. For at betale det frem, delte jeg alle min læring (fejl inkluderet) i denne blog fra det punkt, jeg startede investering med nul viden. Så ikke gøre store indsatser tidligt i dit investment karriere; du vil begå fejl, lære med små mængder af penge og lavere risiko, indtil du har opnået denne erfaring.

Hvis du er en god dommer af karakter… men ikke så meget forretningsplan – finde nogen du har tillid til at investere dine penge, som kan bedømme både karakter og forretningsplaner. Ved at investere i både olieproducenter, og bilproducenter, tager den rige investors portefølje ikke så stort et hit.

Og investere i aktiemarkedet er blot en af det. André Cherry, chief executive officer af Los Angeles-baserede investeringsselskab Aspiration, siger, at de velhavende tendens til at investere i virksomheder, der er både bæredygtige og socialt ansvarlige. Læs “Hvordan man laver penge i aktier” af William J. ‘ Neil.

For en individuel investor er køber og sælger aktier en vanskelig opgave på grund af dens høje pris. Fordi købe materiel køber kun en del af en virksomhed, er køb stock mere overkommelig for den gennemsnitlige person end købe en hel virksomhed eller starte en virksomhed.

Bos virkelig Rich Club er en jeg er glad for at være en del af og er af de meget få som jeg trygt kan regne med aktiemarkedet og liv rådgivning. Flere mennesker investeret i aktiemarkedet, begyndte aktiekurserne at stige. Pick bestande af virksomheder, der har lav gæld og en meget troværdig ledelse.

Dens ydeevne på markedet har ført stock at blive navngivet den hurtigste rigdom skaberen for tredje gang i træk. Dollar-cost gennemsnit er en investeringsstrategi, der anbefaler du køber en fast dollaren størrelsen af et aktiv på det samme tidspunkt hver måned. Vedligeholde din investeringsstrategi, uanset hvilken vej markedet er på vej.

Risikoen er at du betaler en høj pris og derefter efterspørgslen falder kraftigt og værdien af dit køb går ned med det ligesom bestande eller noget andre investeringer. Du kan stå tilbage med noget, der er værd at meget mindre end du har betalt for det. I stedet for 5.000 aktieoptioner at vælge imellem, har du nu 15 selskaber du eventuelt kunne investere i.

Uddannelse er nøglen, før du starter socking penge ind på markedet, og internettet er fyldt med stor artikel forklarer ins og outs af aktiemarkedet at investere. Ja, investerer er super vigtigt, men at lære at kunne evaluere, købe, og derefter sælge på det rigtige tidspunkt individuelle værdipapirer er en sindssygt sjældne dygtighed.

Denne form for mix reducerer mængden af skatter den velhavende løn hvert år, hvilket fører til en sidste bemærkning fra Cherry: de rige tilbringe så meget tid, og sørg for, at de ikke mister penge, som de gør arbejdet for at gøre mere dollars. En normal lang position på en aktie er meget usandsynligt, at forårsage du at miste din hele investering, der henviser til, at hvis bestanden ikke flytte langt nok og i den rigtige retning, vil du miste din hele investering i optionskontrakter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *