20 måder at spare penge på restauranter, lige fra medarbejdere

Alle ønsker at være sikret deres fremtid især i aspekt af finansiering. Penge og likviditet er meget vigtigt at leve en anstændig og normale liv i dag. Privatøkonomi tillader nogen at opleve et godt liv i nutiden og samtidig forbereder fremtiden med hensyn til finansiel planlægning. Privatøkonomi inddrage principper, teorier og metoder i finansministeriet i at træffe afgørelse vedrørende ens finanser. Beslutninger vedrørende indkøb, udgifter, besparelser, er at opnå et lån, gæld management og budgettering omfattet af dette finansielle koncept. Jeg nyder også virkelig, hvordan du detalje spare penge den praktiske måde. Jeg tror budgettering er meget gerne slankekure og hvis du helt afskåret dine fornøjelser”vil du helt sikkert ikke. Start lille, og at tillade dig selv nogle splurges, er den bedste måde for mig (og jeg er sikker på andre mennesker!) med held budget.

At nye PS4 eller 50-tommer TV du har eyeing bør ikke komme før din leje eller mad. Efter du har betalt alle dine andre udgifter og sætte nogle af dine penge væk til besparelser, du kan bruge nogle af hvad du har rester for disse livsstil køb.

Andet er en smule mere indviklet. Ingen mobiltelefon selskab kommer til at ringe eller emaile dig så du ved, du kan spare penge ved at skifte til deres nye lavere omkostninger planer. Det er til dig at holde dig ajour om de nyeste tilbud din udbyder tilbyder. Så bare kalde og bede om at skifte.

Til tider gæld kan være all-gennemtrængende og deprimerende, men der er altid en vej ud og masser af støttes tilgængelige for dem på deres vej tilbage til sort. Budget Planner er et godt sted at starte, eller hvis din gæld er at komme ud af kontrol, prøv gældsproblemer: hvor at gå, hvad at gøre artikel.

Din nettoformue — forskellen mellem aktiver og gæld — er det big-billede nummer, der kan fortælle dig hvor du står økonomisk hold øje på det, og det kan hjælpe med at holde dig orienteret om de fremskridt, du gør mod din finansielle mål — eller advare dig, hvis du tilbagefald.

Ting om hospitaler gælder kun slags. Jeg er en RN, arbejder i en hospitalsafdeling top flyvning intensivbehandling enhed. Her er deal. Vi har ingen mekanisme for opkrævning af afgifter for kleenex og toiletartikler eller sengetøj. Hvis du medbringer dit eget sengetøj de vil højst sandsynligt enten blive smidt ud eller Deltag hospital sengetøj, så snart du jord dem på en måde, som vi ikke vil diskutere. Jeg også smide ud nogen undertøj, som du insisterer på at bære som det bliver snavsede. Jeg fjerner ikke omhyggeligt tøj som du insisterer på at bære, jeg gøre mit liv lettere ved at skære det. Altså hvis du er ikke godt nok til at gøre egenomsorg og jeg er nødt til at gøre det for dig vil jeg gøre det på den mest effektive måde.

Lav en liste over alle de regninger, du betaler på månedsbasis. Kabel, internet, utilities, software abonnementer, gym medlemskab, osv. Nu gå gennem listen og se om der er noget du kan uden leve. Du vil sandsynligvis finde en eller to udgifter du har råd til at leve uden.

Snart efter at livsændrende beslutning fandt jeg nogle gode ressourcer, der hjalp mig, da jeg begyndte at skære vores budget. Antallet en ressource var The komplet Tightwad Gazette, en bog fuld af praktiske (og radikale) tips til at spare penge. Læse den. Det er awesome.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *