Tips til teenagere

Det er uheldigt, at privatøkonomi endnu ikke viste sig for at være et obligatorisk fag i skoler og gymnasier. Så en masse mennesker derude er temmelig naivt om administration af deres penge. Jeg fik oplyst, at dette kan gøres med læge godkendelse for enhver Rx meds. Kontrollere hospital politik det kan spare dig for nogle penge. Om sommeren kjole i lys, flowy tøj og tage kort cool-off brusere hele dagen. Anvend pebermynte æterisk olie til dit bryst og bagsiden af din hals. Slår ud du kan overleve uden en air condition.

Holde det sikkert. Sørg for at holde kvitteringer, studerende lån dokumenter og andre regnskaber. Du ved aldrig, hvornår du bliver nødt til at henvise til disse dokumenter. Jeg ønskede at klemme ham jeg var så spændt! Bogstaveligt, klemme ham som en pandekage, ud af kærlighed. Dette kræves ingen livsstilsændring på alle, bare et par timer til at foretage et telefonopkald og komme i kontakt med en ELP. Y’all, du nødt til at gøre dette. I går.

Som en lille virksomhedsejer (især som en af en sæsonbestemt business) er det vigtigt at budget for dem ned måneder. Sørg for at du har nok nødsituation”besparelser på side så du kan vejret nogen ned måneder af business. Prøv studehandler. Det er utroligt, hvad du kan få rabat på hvis du vil bare tryk på punktet. Nogle gange, hvis du ikke kan få en lavere pris på en service eller et element, kan du bede om yderligere frynsegoder til samme pris. Du stadig spare penge!

Fik den den store ideer nu? God! Lad os se, hvordan vi kombinerer dem for nogle meningsfulde fordele til dig ~ 22-årige selv. Min favorit teknik? Kæde – bruger rester som grundlag for et helt nyt fad. For eksempel, hvis du har rester skinke og ris fra sidste nats måltid, bruge dem til at gøre stegte ris eller sorte bønner og ris i aften.

Vilkår, betingelser, funktioner, tilgængelighed, priser, gebyrer, service og support muligheder kan ændres uden varsel. Afbetale høje renter gæld først sparer dig flest penge i det lange løb. Jo hurtigere du kan betale gælden, mindre interesse vil du ende med at betale.

Hvis dit barn beslutter ikke at gå på college, kan du igen tildele kontoen til et andet barn og passerer langs de skattefri indtjening. Hvis der ikke er en mulighed, kan du udbetale kontoen men betale en 10% straf på indtjening periodiseres. Du kan få mere end 10 gange den interesse ved hjælp af en stor interesse online opsparingskonto og der er masser af gratis online lønkonti uden indbetaling med en af disse muligheder vil du spare penge over til mursten og mørtel muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *