Her er 20 nemme måder at spare nogle penge hver dag

En uventet regning kan have en enorm indflydelse, når pengene er stram. Finde en måde at begynde at spare penge, så at uventede udgifter ikke er så ødelæggende kan ikke være let. Mad. Jeg er single og bor min egen… men jeg købe kylling i store familie pakker. Når jeg kommer hjem, jeg åbner pakken og sætte alle bryster i individuelle sandwich poser og fryse dem. Så jeg bare tage et bryst og sættes i køleskabet, før jeg forlader for at arbejde i am. Det er optøet & klar når jeg kommer hjem.

Billigere recepter og medicin. Der er et væld af måder at reducere omkostningerne ved lægemidler uden at kompromittere deres kvalitet. Fra at få recept “sæsonkort” til at købe generiske produkter snarere end store-name mærker, viser de billigere recepter og medicin artikel dig hvordan.

For eksempel tilbyder nogle banker og kreditforeninger forskellige niveauer af kontrol af regnskaber. De højere niveau konti kan kræve et minimum månedlige saldo, men til gengæld får du nogle ekstra fordele ikke tilgængelig i de lavere niveau konti. Hvis du er sikker på du vil være i stand til at holde den Minimumsaldo, kan det være værd at overveje.

Trendy tøj koster mere og har en kortere holdbarhed. Du kan bruge hundredvis forsøger at holde med modeblade, kun til at indse du ikke længere elsker at bonden nederdel seks måneder senere. Holde sig til klassiske stilarter og grundlæggende stykker, der altid virker. For dig, der kan betyde polo-shirts, T-shirts, jeans og enkle nederdele, eller en blazer og bukser, med et udvalg af tørklæder.

OK, så jeg kan blive 20 år gammel, men jeg er i militæret med et fast job. Min bedste måde at spare er dette: STOP udgifter på UBRUGELIGE ting… Jeg betalte en skole lån fra college 2 år siden, var $2600.00 ved at betale med ekstra penge jeg fik. I stedet for at betale 300/måned, var jeg i stand til at betale 500/lønseddel. Hvis du ved, du vil have en bonus, eller i mit tilfælde, implementere og ved, at vil du få penge… opføre sig som du ikke har det, og sætte det penge på en gæld, du har brug for at slippe af med. Måde, når tiden kommer til at betale regninger, vil du have en mindre ting at bekymre sig om.

Værdipapirer, såsom aktier eller investeringsforeninger. Disse investeringsprodukter er tilgængelige gennem investering konti med en broker-dealer. Husk at værdipapirer, såsom aktier og investeringsforeninger, ikke er forsikret af FDIC, der ikke indskud eller andre forpligtelser i en bank og er ikke garanteret af en bank, og er underlagt investeringsrisici, herunder eventuelt tab af vigtigste investeringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *